Start initiatief

Het Grootste Kennisfestival van Nederland
Marinka Lipsius

{{ activeItem }}

Marinka Lipsius

Onderdeel van:

Onderdeel van:

factor MOED

Moed tonen op je werk, thuis, op straat is niet vanzelfsprekend. We horen regelmatig over de gevolgen van risicomijdend gedrag. Marinka Lipsius schreef samen met Remco Claassen het boek Factor MOED! daarin lees je over situaties waar moed is getoond ondanks risico’s. Waar keuzes werden gemaakt die niet de makkelijkste, maar wel goed waren. Waar werd volgehouden ondanks tegenstand en tegenslag. Wat valt daar te leren?

Marinka nam je op dit festival mee naar de factoren die een rol spelen bij succesvolle moed. Ze daagde uit in spiegels te kijken. Stelt de angsthaas en de brokkenpiloot aan je voor en als special guest: de ster. Ze stelt cliché’s aan de kaak en nodigt uit tot anders-denken. Ze laat zien dat succesvolle moed leidt tot meer geluk, effectiviteit en betere keuzes.

Marinka Lipsius is auteur, spreker en partner bij leiderschapsontwikkeling en besluitvormingsprocessen. Haar achtergrond is Sociale Wetenschappen. Ze is op diverse leidinggevende plekken, door haar werk als vertrouwenspersoon, persoonlijke ervaringen en door verschillende leiderschaps- en governance-opleidingen gevormd tot iemand die het leven aankijkt zoals het is, zonder daarbij ambitie en daadkracht te verliezen. Ze nodigt haar lezers en cursisten uit dit ook te doen en reikt daarvoor inspiratie en handvatten aan.

www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nlDownloads

Evenementen Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 20-06-2017

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 14-12-2019 8:47

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief