Start initiatief

Huis aan huis april 2017 Adviseurs van de Toekomst 2017

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Hoe is het om als adviesbureau te werken aan een mooie opdracht op het gebied van water en klimaat bij de overheid? Dat ervoeren leerlingen van het voortgezet onderwijs tijdens het evenement ‘Adviseurs van de Toekomst’.

Twaalf klassen gingen aan de slag met een adviesopdracht voor de programma’s ‘Ruimte voor de Vecht’ en ‘IJssel-Vechtdelta’. Deze maand presenteerden de klassen zich en verzorgden ze in een pitch hun plannen aan een jury van bestuurders, ambtenaren en leerlingen. Cibap uit Zwolle kwam als winnaar uit de bus met een voorstel voor Ruimte voor de Vecht. Zij ontwierpen een landmark, ‘poort van het Vechtdal’ langs de A28, waar de snelweg de Vecht kruist. Vanuit het programma IJssel-Vechtdelta heeft de jury het Greijdanus College uit Zwolle als winnaar aangewezen. Zij adviseerden de gemeente Kampen over wat bewoners en ondernemers van de Kampereilanden zelf kunnen doen als het gebied overstroomt.

Het adviesbureau Delta Advies van het Greijdanus College uit Zwolle (foto: Raymond van Olphen)

Het adviesbureau Delta Advies van het Greijdanus College uit Zwolle (foto: Raymond van Olphen)

Voor de publieksprijs streden de twee winnaars tegen elkaar, het publiek koos met een daverend applaus voor het Greijdanus College. Kijk voor meer informatie op de website van de organisator van Adviseurs van de Toekomst: www.natuurenmilieuoverijssel.nl/adviseurs-toekomst.Downloads

Natuur Energie Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 30-05-2017

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 17-09-2019 14:16

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief