Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Geef een impuls aan de binnenstad! Kidsplaza

Deventer, tijd voor de nieuwe impuls!

Kidsplaza!

In Deventer is er behoefte aan een speelruimte voor kinderen. Uiteraard kan dat op een industrieterrein, echter bekijken we de opties met open mind dan is juist het centrum van Deventer de plaats om te gaan vestigen!

Naast de 3 standaarddoelgroepen (papa's & mama's met kinderen, opa's & oma's en kinderfeestjes) kun je 2 geweldige doelgroepen toevoegen: shop&drop en de chanterende ouder!

Shop&Drop is al een hit in de meeste landen om ons heen. Laat je kind lekker van de glijbanen afglijden, nieuwe vriendjes maken, spelen in de ballenbak en nog veel meer onder begeleiding van een zeer professioneel team. Zelf ga je heerlijk shoppen, maar wel met je telefoon aan. Kleine brandjes worden geblust door het team uiteraard. Je mag 2 uur shoppen in alle rust. Kleding passen zonder ogen in je achterhoofd. Goed geadviseerd worden over je nieuwe telefoon, make up of vakantie zonder afleiding!

Zijn we niet allemaal wel eens de chanterende ouder. Als je nu lief bent krijg je...... in plaats van het ijsje wordt dat lekker een uurtje spelen en vriendjes maken in kidsplaza. Of ga Jan Klaassen & Katrien bezoeken of de goochelaar! Kinderen willen opeens mee naar de stad!

Wij verwachten minimaal 25.000 kinderen op jaarbasis te mogen begroeten en dit kan zelfs oplopen naar de 100.000. Wij willen geen eigen keuken, maar de taarten van de Hema en de patat van de Citysnack. Hiermee willen wij de stad aantrekkelijker maken voor alle ouders. Uiteraard gaan we wel heerlijke koffie schenken en de lekkertjes ijsjes en slushpuppy's mogen voor de kinderen niet ontbreken.

Als extra dimensie willen wij een klein gedeelte inrichten als arcaderuimte: flipperen, airhockey, racen, basketballen en schieten. Voor de oudere kinderen en voor de oudste kinderen, zoals ondergetekende die zelf liever gaat flipperen dan shoppen!Downloads

Sociale ontmoeting en sport Evenementen Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 29-05-2017

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

    Een geweldige kinderspeelruimte met als extra's dat het in het centrum is en ouders de kinderen onder gecertificeerde begeleiding leuk kunnen laten spelen

    Wachten op akkoord verhuurder, rest staat in startblokken

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

    De binnenstad aantrekkelijker maken

Locatie Korte Bisschopstraat , 7411, Deventer