Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

JIJ Magazine Editie maart 2017

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Voorwoord door Bertine Westebring-Lindeboom

Overijssel is een bedrijvige provincie. Het MKB, onze banenmotor, staat zelfs landelijk in de schijnwerpers. In 2016 is Overijssel uitgeroepen tot de MKB vriendelijkste provincie van Nederland. En daar zijn we trots op!

In deze editie is een aantal ondernemers aan het woord. Zo vertellen de mannen van Pure Afrika en Binthout enthousiast over hun sociaal ondernemer- schap, dat naast een idealistische ook een zakelijke kant heeft. We besteden aandacht aan de vele familiebedrijven in Overijssel en nemen een kijkje bij vader Peter en zoon Roel Sadelaar van Gelria Pakking B.V. in Enschede.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de Internationale Hanzedagen in Kampen. Niet alleen voor lokale ondernemers zijn deze dagen zeer interessant, het programma is ook aantrekkelijk voor het grote publiek. Zet dus maar vast in je agenda: 15 tot en met 18 juni naar Kampen!

Niet alleen ondernemers werken keihard. Je leest in deze editie ook dat veel inwoners actief bezig zijn met duurzame energie, of als lid van een bewoners- commissie hun bijdrage leveren aan een bodemsaneringsproject. Er gebeurt veel in Overijssel.

Heb je een vraag over één van de onderwerpen, of een leuk idee voor een artikel, mail of schrijf dan naar de redactie. Wie weet zie je jouw inzending in de volgende editie terug!Downloads

Milieu en duurzaamheid Energie Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 27-03-2017