Start initiatief

Zaterdag 25 maart 2017 Earth Hour Overijssel

Lovers

Earth Hour is een wereldwijde actie van het Wereld Natuur Fonds (WNF). Tijdens Earth Hour gaat bij gebouwen en woningen het licht een uur uit voor een beter milieu.

Doe jij het licht uit?

Op 25 maart, tijdens Earth Hour Overijssel 2017, waren er tal van activiteiten in Enschede, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Zwolle en Deventer.
Tussen 20.30 uur en 21.30 uur werd er in Overijssel massaal we een uur lang het licht uit gedaan. Hiermee lieten we, samen met miljoenen mensen over de hele wereld, zien dat we onze leefomgeving belangrijk vinden. Tijdens Earth Hour Deventer zijn de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt. Martha Schuppert (juryprijs) en Djedi-jill Veldman (publieksprijs). Lynn, Fief en Esmee kregen een aanmoedigingsprijs voor kinderen t/m 13 jaar).

Earth Hour Overijssel

Een nachtburgemeester, een lichtjestoer, tafeltennissen met glow in the dark balletjes, schminken, eten in het donker, muziek, verhalenvertellers, theater, een foto expositie van lichtvervuiling en nog veel meer. Er is van alles te doen en te beleven in Enschede, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Deventer, Zwolle en andere Overijsselse gemeenten op zaterdagavond 25 maart a.s. Samen met miljoenen mensen over de hele wereld tellen honderden kinderen en volwassen gezamenlijk om 20:30 u. af en staan zo een uur stil bij de aarde en de eigen leefomgeving.

Deel jouw Earth Hour moment

Heb jij mooie foto’s of filmpjes van jouw Earth Hour moment? Zet ze dan op deze site of deel ze via de Facebook-pagina’s van Earth Hour Enschede, Earth Hour Zwolle en Earth Hour Deventer, Earth Hour Olst-Wijhe en Earth Hour Hellendoorn. Daar zijn ook filmpjes, foto’s en berichtjes gepost die een mooie sfeerimpressie geven van de evenementen in beide steden. Want beelden zeggen meer dan woorden…Downloads

Milieu en duurzaamheid Energie Evenementen
Laatst bewerkt op: 28-03-2017

Plaats je idee of activiteit

Mijn idee

Aangesloten bewegingen

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 22-01-2020 0:46

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief