Start initiatief

Provincie zoekt vernieuwers en zet in op stadsvernieuwing via digitaal platform De Stadsbeweging

Media {{draggableItems.length}}

De Stadsbeweging van de provincie Overijssel, voorloper op het gebied van stadsvernieuwing, is op zoek naar enthousiaste vernieuwers die mee willen denken over het verbeteren van hun stad of dorp.

In het kader hiervan is de provincie bezig met een innovatief digitaal platform, dat vernieuwers verbindt, inspireert en de nodige tools en kennis geeft om samen projecten en initiatieven te realiseren.

De Stadsbeweging

Het platform is een nieuwe manier van bottom-up ontwikkeling, waarbij veel initiatief bij de inwoners en ondernemers wordt gelegd. Het brengt vernieuwers samen en geeft initiatiefnemers ruimte om hun ideeën en projecten pitchen. Het platform wordt samen met gebruikers & initiatiefnemers ontwikkeld en richt zich op de echte vernieuwers die met hart en ziel hun dorp of stad nog aantrekkelijker willen maken. Om iedereen mee te laten denken, is er nu al een voorbeeld van het uiteindelijke platform gelanceerd, in de vorm van een website.

Ben of ken jij iemand die een vernieuwend idee of initiatief voor zijn stad of dorp in gedachten heeft en wil je meedenken over jouw buurt, schrijf je dan nu in op www.platformstadsbeweging.nl.

De Stadsbeweging zal het uiteindelijke platform medio 2017 lanceren.Downloads

Milieu en duurzaamheid Energie Kunst en Cultuur Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 17-02-2017

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 17-11-2019 0:25

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief