Start initiatief

Huis aan huis januari 2017 Gratis energieadvies op maat

Onderdeel van:

Onderdeel van:
Lovers

Wil jij ook de eerste stap zetten naar een energiezuiniger huis, dan is een energieadvies op maat een goed begin. Het energieadvies op maat geeft inzicht in jouw persoonlijke situatie.

Vul uiterlijk 12 februari het formulier in op www.overijssel.nl/energieadvies, vertel waarom jij je woning energiezuiniger wilt maken en maak kans op een gratis persoonlijk energieadvies.

Je woning isoleren kan een slimme eerste stap zijn om je huis energiezuinig te maken. Je wooncomfort verbetert (geen koude voeten meer!), de energiekosten dalen en het is uiteraard goed voor het milieu.

Op www.energiebesparendoejenu.nl ontdek je in een paar stappen wat energie besparen jou oplevert. Zo ontdek je welke vormen van isolatie er zijn en vind je praktische informatie over bijvoorbeeld de subsidie die je voor isoleren kunt aanvragen. Die kan oplopen tot wel 25% van de kosten!

Energieloket

Hulp of advies nodig? Elke gemeente in Overijssel heeft een energieloket. Hier kun je advies inwinnen over alle energiebesparende maatregelen, denk aan HR++ glas, zonnepanelen of een warmtepomp. Op www.overijssel.nl/energieloketten vind je jouw energieloket.Downloads

Milieu en duurzaamheid Energie Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 24-01-2017

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 15-11-2019 4:34

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief