Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Huis aan huis oktober 2016 Bus vol nieuwe energie

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Hoe vind jij dat de toekomstige energievoorziening van Overijssel eruit moet zien? Hoeveel energie verbruikt een huishouden eigenlijk? En kun je slagroom kloppen voor je warme chocolademelk door heel hard te fietsen?

Dat ontdek je in de NEO (Nieuwe Energie Overijssel)-bus. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Nieuwe Energie en energiebesparing en kun je je ideeën over dit onderwerp kwijt.

NEO on Tour

De komende maanden rijdt de NEO-tourbus door Overijssel. De bus bezoekt verschillende evenementen, zoals de Snertloop in De Lutte en de Winterfair in Staphorst. Met NEO on Tour wil de provincie iedereen in Overijssel informeren en uitdagen mee te denken over Nieuwe Energie. De provincie en haar samenwerkingspartners zijn namelijk ambitieus op dit gebied. Zij hebben zichzelf als doel gesteld om in 2023 20% van de energie duurzaam op te wekken. Dit kunnen zij niet alleen.

Denk daarom mee en kom langs bij de NEO-bus of kijk voor meer informatie op www.overijsselheeftnieuweenergie.nl. Samen werken we aan Nieuwe Energie!Downloads

Milieu en duurzaamheid Energie
Laatst bewerkt op: 05-12-2016