Start initiatief

JIJ Magazine Editie november 2016

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Natuurlijk Overijssel

Vorige maand stond Nationaal Park de Weerribben Wieden in de schijnwerpers. Het Overijsselse park deed mee in de race voor de drie mooiste natuurparken van Nederland. Helaas heeft de publieksjury anders besloten. Neemt niet weg dat we in Overijssel prachtig natuurschoon hebben en dat we daar als Overijsselaars trots op zijn. Dat blijkt ook elke keer uit onderzoek onder de inwoners.

We genieten graag van de natuur maar alle regelgeving, bijvoorbeeld rond Natura 2000 gebieden, kan ook een grote impact hebben op de bedrijfsvoering van bijvoorbeeld Overijsselse agrariërs. Paul Bruggeman vertelt in deze editie wat dit voor zijn gezin en bedrijf voor gevolgen heeft.

Verder lezen we onder andere over de innovatieve Agro & Foodsector, blijkt het ‘muurtje’ van Go Ahead niet om een muurtje bij een vrije trap te gaan
en vertelt Peter-Jort over zijn ervaringen in Karinthië tijdens de Europese milieu- en klimaattop.

Mocht je vragen hebben over één van de onderwerpen, of een leuk idee voor een artikel, mail of schrijf dan naar het redactieadres. Wie weet zie je je eigen bijdrage in de volgende editie terug!

Bertine Westebring-LindeboomDownloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Sociale ontmoeting en sport Fysieke voorzieningen Zorg, burenhulp en veiligheid Kunst en Cultuur Evenementen Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding Wonen
Laatst bewerkt op: 22-11-2016

Denk mee over de volgende editie

Suggestie / Artikel

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 21-10-2019 3:3

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief