Start initiatief

Werkgever 'Overijssels Meesterschap' Enexis

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:
Lovers

Steeds meer jonge werkzoekenden vinden een baan, terwijl het voor ouderen heel lastig blijft. Oudere werkzoekenden moeten een eerlijke kans krijgen op de arbeidsmarkt, vindt de provincie. Tijd voor actie: Overijssels Meesterschap!

Enexis doet mee aan de pilot 'Overijssels Meesterschap' en wil werkloze 50+-ers een kans bieden. Eén van de belangrijkste taken van Enexis is het beheren en onderhouden van gas- en elektriciteitsnetten en openbare verlichting.

Parels

Enexis is dol op 50+-ers. "Ik heb al veel pareltjes gevonden," aldus Johan Witteveen. Johan is één van de drijvende krachten als projectleider en vooral bezig met projecten op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers. "Er zijn bij Enexis een aantal projecten, zoals het verwijderen van oude meters en het plaatsen van slimme meters, waarbij deze mensen worden ingezet."

Johan Witteveen, projectleider

Johan Witteveen, projectleider

Jan Willem Bouwmeester (56) is oorspronkelijk een man die gewend is om te werken in het groen en in de zorg. Door bezuinigingen verloor hij zijn baan en solliciteerde. Vaak strandde hij tijdens de sollicitatiegesprekken en begon te twijfelen aan zichzelf: "Zijn het nou de papieren of is het mijn leeftijd?" Enexis heeft hem de kans geboden om opnieuw te beginnen.

Ontmoet Jan Willem:Downloads

Video Energie Innovatie en technologie Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 07-03-2019

Ik wil ook inspiratie delen

Verhaal

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 22-09-2019 7:38

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief