Start initiatief

OverIJs - Wie kiest het lekkerste ijsje? Vakjury: Sietske Klooster

Media {{draggableItems.length}}

Terug naar

Terug naar

"Ik proef het verschil tussen melk van koeien die met kruidig gras gevoerd zijn en dieren die voornamelijk maïs krijgen."

Sietske reist als melkingenieur en eigenaar van De MelkSalon stad en land af, met maar 1 boodschap: melk, en dus ook boter en kaas, zijn niet zomaar 'melk', maar een natuurproduct dat bij elke koe anders kan smaken. Met haar boodschap hoopt ze de boeren en de industrie stappen voorwaarts te laten doen.

Met De MelkSalon wil Sietske de Nederlandse melkcultuur een impuls geven om duurzaam te vernieuwen op sociaal, (eet)cultureel en landschappelijk vlak en op basis van de mogelijkheden van nieuwe technologie.

De MelkSalon/Sietske Klooster

De MelkSalon/Sietske Klooster



Downloads

Energie Evenementen
Laatst bewerkt op: 09-08-2016

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 15-11-2019 1:46

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief