Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

OverIJs - Wie kiest het lekkerste ijsje? Vakjury: Sietske Klooster

Media {{draggableItems.length}}

Terug naar

Terug naar

"Ik proef het verschil tussen melk van koeien die met kruidig gras gevoerd zijn en dieren die voornamelijk maïs krijgen."

Sietske reist als melkingenieur en eigenaar van De MelkSalon stad en land af, met maar 1 boodschap: melk, en dus ook boter en kaas, zijn niet zomaar 'melk', maar een natuurproduct dat bij elke koe anders kan smaken. Met haar boodschap hoopt ze de boeren en de industrie stappen voorwaarts te laten doen.

Met De MelkSalon wil Sietske de Nederlandse melkcultuur een impuls geven om duurzaam te vernieuwen op sociaal, (eet)cultureel en landschappelijk vlak en op basis van de mogelijkheden van nieuwe technologie.

De MelkSalon/Sietske Klooster

De MelkSalon/Sietske Klooster



Downloads

Energie Evenementen
Laatst bewerkt op: 09-08-2016