Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

OverIJs Workshops

Terug naar

Terug naar
Lovers

Ben je niet zo'n ice queen? In augustus worden er ijsworkshops gehouden in Enschede, Deventer, Sint Jansklooster, Holten, Hardenberg, Zwolle, Lierderholthuis Lemele, Olst en Almelo. In Lemele, Olst en Almelo is aanmelden niet mogelijk.

Doe mee met diverse OverIJs-workshops en maak met jouw ijsje kans op een plekje op de kaart van restaurant Droste's Herberg in Tubbergen! Tijdens de workshop ga je met overheerlijk Natuurboeren-roomijs aan de gang en met lokale ingrediënten maak je jouw ijscreatie compleet. Wij zorgen voor het ijs en lokale producten waarmee je jouw ijsje kunt pimpen. Neem gerust zelf ingrediënten mee. Bijvoorbeeld frambozen of bessen uit jouw tuin maken jouw ijsje uniek! Zowel kinderen vanaf 8 jaar als volwassenen kunnen kosteloos meedoen.

Doe mee!

Wil jij meedoen aan een van de workshops, klik dan op onderstaande knop! Let wel op: vol is vol!

Meld je aan!

Likken & liken

Zodra de ijscreaties klaar zijn worden ze gefotografeerd. De foto’s en recepten worden kort na de workshop via JIJ&Overijssel gedeeld en kunnen geliked worden.

Top 10

Deelnemers die in de top 10 terecht komen, doen mee in de eindstrijd in het Provinciehuis Overijssel op 31 augustus a.s. van 15:00 tot 17:00 uur. In een Heel-Holland- Bakt-achtige setting zullen de deelnemers nogmaals hun ijscreatie maken om de deskundige jury te overtuigen van hun lekkerste ijsje!

Vragen?

Neem contact op met Arjan Broer (a.broer@heelbreed.nl)
of Sterre Delamarre (info@fotosterre.nl)Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016