Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

OverIJs OverIJs

Terug naar

Terug naar
Lovers

Overijssel is een echte melkvee provincie. Overijsselse koeien (en schapen) maken romige melk waarvan in de fabriek en op de boerderij heerlijk ijs wordt gemaakt. We zien dit ijs als het resultaat van gedreven ijsmakers die werken met producten die voortkomen uit boerenvakmanschap, Overijssels landschap en natuur (agro&food).

Agro&food

Het thema agro&food is nauw verbonden aan de provinciale kerntaken milieu en energie, duurzame ruimtelijke ontwikkeling en landelijk gebied. De boerensector draagt hierdoor een flinke steen bij aan behoud en versterking van de rijkdom aan plant- en diersoorten. Overijssel investeert fors in een nog sterkere regionale economie, de agro&food-sector is daarin een belangrijke component.

Kortom; ambachtelijk ijs met oog voor mens en natuur.



Downloads

Video Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Fysieke voorzieningen Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 01-09-2016