Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

JIJ Magazine Editie juni 2016

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Nieuw!

Dit magazine gaat over nieuwe kansen, ideeën, natuur en samenwerkingen.

Lara Hellendoorn en Emmely Lefèvre zijn enthousiast over de Nieuwe Hanze Unie, waarbij overheid, bedrijven, onderwijs en onderzoeksinstellingen samenwerken. De nieuwe brug- en sluiswachters van Overijssel vertellen over hun werk. Het vaarseizoen is echt aangebroken! Nieuwe theatermakers werken samen met een gevestigde naam.
En wat denk je van vliegveld Twenthe; een oud militair vliegveld dat omgetoverd is tot een bijzonder natuurgebied.

Daarnaast lees je hoe jongeren in aanraking komen met politiek en hoe ondergrondse beekjes weer opkomen. Het streekfestival Stöppelhaene is door vernieuwing al jaren succesvol. Waarom dat zo is ontdek je in deze editie.

Ik hoop dat je het magazine met plezier leest. Heb je zelf een leuk idee voor een artikel of wil je een bijdrage leveren door een column (max. 150 woorden) te schrijven over ‘Mijn Overijssel’? Mail of schrijf dan naar het redactieadres en wie weet zie je je eigen bijdrage in de volgende editie terug!

Bertine Westebring-LindeboomDownloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Sociale ontmoeting en sport Fysieke voorzieningen Zorg, burenhulp en veiligheid Kunst en Cultuur Evenementen Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding Wonen
Laatst bewerkt op: 31-10-2016