Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Huis aan huis Overlast melden

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Heb je last van heftige stank of lawaai van een groot bedrijf? Of vermoed je een gevaarlijke situatie bij een bedrijf? Dan kun je dit melden.

Ervaar je ernstige overlast of vermoed je dat er sprake kan zijn van een illegale activiteit – zoals bijvoorbeeld illegaal bomenkappen of afvalstorten – meld dit vooral. De milieutoezichthouders gaan met je melding aan de slag. Zij controleren of alles volgens de regels verloopt en of er iets aan de overlast gedaan kan worden. Sinds kort kunnen inwoners van de regio IJsselland ook buiten kantoortijden en in het weekend een melding doen bij het MeldPunt Milieu van de RUD IJsselland.

Contact
Heb je u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur overlast, dan kunt je bellen met je eigen gemeente of de provincie op telefoonnummer (038) 425 24 23. Inwoners van IJsselland die na 17.00 uur of in het weekend overlast ervaren, kunnen het MeldPunt Milieu bereiken via (0570) 56 80 07. Natuurlijk kun je ook via e-mail of rechtstreeks bij je gemeente een melding doen. Kijk voor telefoonnummers en meer informatie op: meldpunt.overijssel.nl.Downloads

Energie Zorg, burenhulp en veiligheid
Laatst bewerkt op: 04-08-2016