Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

TERUGKIJKEN
Het grootste kennisfestival van Nederland 2016

{{ activeItem }}

Het grootste kennisfestival van Nederland 2016

Het grootste kennisfestival van Nederland 2016

Op woensdag 25 mei werd in het Havenkwartier in Deventer ‘Het grootste Kennisfestival van Nederland’ georganiseerd. Dit mooie evenement is nu terug te kijken op JIJ&Overijssel.

Het was een fantastische, inspirerende en energievolle dag! Een uniek kennisfestival waar het delen van kennis centraal stond, maar waar ook ruimte was voor muziek, theater, lekker eten en drinken. Het thema van deze eerste editie stond in het teken van !NNOVATE.

Tijdens Het grootste kennisfestival van Nederland gingen we op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen.

Sprekers
Een evenement met 6 verschillende podia en meer dan 30 sprekers. Met o.a. Joris Luyendijk, Jan Rotmans, Jitske Kramer, Danielle Braun, Ruud Koornstra, Remmelt Schuuring, Martijn Aslander, Rob Wijnberg, Geanne van Arkel, Martijn Arets, Arend Ardon, Hans van der Loo, Tom de Ruyck, Janneke Verwey, Lucas Schroder, Ringo Ossewaarde, Desiree Driesenaar, Yousri Mandour en Bianca Evers.

Klik op de foto voor het fotoalbum:
Het grootste kennisfestival van Nederland 2016

Liveblog
Tijdens dit evenement is er een een liveblog bijgehouden!

Het festival werd georganiseerd door Regio Academy. Managementboek en Provincie Overijssel waren programmapartners en daarmee onmisbaar. Voor de locatie is er samengewerkt met de organisatie van festival Havenwerk. Klik hier voor een overzicht van alle partners.

Kijk voor meer informatie op de website.Downloads

Onze favorieten JIJ Inspireert Energie Fysieke voorzieningen Kunst en Cultuur Evenementen Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 04-08-2016