Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Het schoonste avontuur ooit! Zwolle Zonder Afval

Stap in en ga mee op reis. Heb jij een mooi idee hoe we Zwolle afvalvrij kunnen maken? Afval ontmoet Avontuur in Zwolle!

Zwolle - Antarctica
Avonturiers Wilco en Edwin van Clean2Antarctica gaan op expeditie naar het land van de extremen; Antarctica. Zij willen laten zien dat het mogelijk is om afvalvrij te leven in de meest extreme en barre omstandigheden. Met een auto die op zonne-energie is aangedreven en van afvalplastic is gebouwd, gaan zij op expeditie naar de Zuidpool waar afval niet bestaat en ook niet is toegestaan.

Gemeente Zwolle
Als het mogelijk is voor Wilco en Edwin om afvalvrij te (over)leven, dan moet het ons in Zwolle toch ook lukken? De gemeente Zwolle schakelt jouw hulp in! De gemeente Zwolle is benieuwd naar jouw idee├źn. Onze expeditie leidt naar het grondstoffenplan waarin we samenwerken om het afval in 2020 terug te dringen.

Meld je aan
Zit jij in groep 6, 7 of 8 van een basisschool in Zwolle? Meld je nu aan voor Zwolle Zonder Afval. Bedenk zelf of samen met je ouders/verzorgers, juf of meester hoe we er samen voor kunnen zorgen dat we in Zwolle minder afval maken.

Op zaterdag 16 april vanaf 13.30 uur ben je van harte welkom op het Rodetorenplein in Zwolle! (Meld je snel aan! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!)

Kom, we gaan!

Kijk ook eens op de Facebookpagina van het event.Downloads

Milieu en duurzaamheid Energie Evenementen
Laatst bewerkt op: 04-08-2016

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

    Zwolle zonder afval!