Start initiatief

Earth Hour Hof van Twente doet het licht uit

Media {{draggableItems.length}}

Op zaterdag 19 maart organiseert het Wereld Natuur Fonds het Earth Hour. Die avond om 20.30 uur doen mensen wereldwijd het licht een uur uit om te laten zien dat ze de aarde belangrijk vinden. Provincie Overijssel en gemeente Hof van Twente ondersteunen Earth Hour omdat zij een goede leefomgeving belangrijk vinden. Zo doet gemeente Hof van Twente o.a. in het gemeentehuis het licht uit. Doet u ook mee?

Hof van Twente doet zelf een uur het licht uit, maar heeft ook diverse maatschappelijke instellingen en verenigingen verzocht mee te doen. Per vereniging wordt bekeken of zij hier gehoor aan kunnen geven en hoe. Ook bedrijven zijn van harte welkom om mee te doen met Earth Hour door bijvoorbeeld etalagelicht te dimmen of uit te doen.

Kaarslicht
De Reggehof staat op een hele speciale manier stil bij Earth Hour: Krystl, die op 19 maart in De Reggehof op de planken staat, zal tijdens haar concert inspelen op Earth Hour door een nummer te zingen in het donker of in kaarslicht. Hoe dat er uit gaat zien blijft een verrassing. Krystl zal dit onderdeel speciaal toevoegen tijdens haar voorstelling ‘In Het Klein’. Er zijn nog kaarten voor de voorstelling van Krystl.

Lampen uit, kaarsjes aan

Lampen uit, kaarsjes aan

Quiz
Earth Hour heeft als doel mensen bewust te maken van duurzaamheid en energiegebruik. Om u bewuster te maken van het energieverbruik in uw gemeente, kunt u een quiz invullen op onze website. Door een aantal vragen te beantwoorden leert u meer over uw eigen energiegebruik en het verbruik in de gemeente. Bovendien maakt u kans op duurzame prijzen met een totale waarde van € 500,-. De quiz is te vinden via www.hofvantwente.nl, of via deze link: http://goo.gl/forms/bRdPS6gZww.Downloads

Milieu en duurzaamheid Energie Kunst en Cultuur Evenementen Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Plaats je idee of activiteit

Mijn idee/activiteit

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

    Tussen 20.30 uur – 21.30 uur het licht uit

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 22-11-2019 22:4

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief