Start initiatief

JIJ Magazine Editie maart 2016

Lovers

Jouw leefomgeving

Jouw omgeving. Hoe moet die er uitzien? Iedereen heeft daar zijn of haar eigen wensen voor en richt de directe leefomgeving daarop in. Er zijn veel mensen die met prachtige initiatieven komen om de omgeving of het leven aangenamer te maken.

Ik denk bijvoorbeeld aan de projecten voor de prijsvraag Groen, Groener Groenst om de natuur dichterbij kinderen te brengen. Of de Voorleesexpress waarbij vrijwilligers kinderen helpen die moeite hebben met de Nederlandse taal.

En Sjon Reimink die leegstand wil tegengaan en de textielindustrie terughaalt naar Twente. Ik word blij als ik hoor en lees over de betrokkenheid en het enthousiasme waarmee deze inwoners zich inzetten! Ook zet het mij aan het denken hoe ik mijn steentje kan bijdragen.

De provincie hecht veel waarde aan een gezonde en veilige leefomgeving voor alle inwoners van Overijssel. Daarom in deze editie ook aandacht voor het Reevediep bij Kampen, waar waterveiligheid voorop staat. En laten we zien hoe waterschap en ziekenhuis de handen ineen slaan om medicijnresten in het riool te beperken.
Ik hoop dat je het magazine met plezier leest. Heb je een leuk idee voor een artikel of wil je een bijdrage leveren door een column (max. 150 woorden) te schrijven over ‘Mijn Overijssel’? Mail of schrijf dan naar het redactieadres en wie weet zie je je eigen bijdrage in de volgende editie terug!

Bertine Westebring-LindeboomDownloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 12-11-2019 19:22

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief