Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Earth Hour Overijssel: Doe jij het licht uit?

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Op zaterdag 19 maart doen we om 20.30 uur het licht uit. Een simpel gebaar om te laten zien dat we de aarde belangrijk vinden. Vind jij je omgeving belangrijk? Doe het licht uit of beleef Earth Hour in Deventer of Zwolle. Doe je mee?

Tijdens Earth Hour organiseren inwoners in Deventer en Zwolle vanaf 19.00 uur allerlei activiteiten. Een spectaculaire licht- en muziekshow, theater, een expositie van licht-donker foto’s en dineren in het donker. Kom naar het Havenkwartier in Deventer of het Grote Kerkplein in Zwolle. Om 20.30 uur tellen we gezamenlijk af en doven de lichten van beeldbepalende gebouwen in Deventer en Zwolle.

Fotowedstrijd
Houd je van fotograferen? Maak een foto van lichtvervuiling bijvoorbeeld in je eigen buurt, op een bedrijventerrein of rond de sportvelden. Plaats je foto uiterlijk 6 maart op de site www.jijenoverijssel.nl en vraag je familie en vrienden op je foto te stemmen. Misschien win jij een overnachting voor twee personen in een Sterrenkubus op Erfgoed Bossem in Lattrop of het prachtige fotoboek ‘Aarde op 1’ van het Wereld Natuur Fonds.

Meer informatie:
www.facebook.com/EarthHourDeventer
www.facebook.com/EarthHourZwolle

Voor volledige informatie en programma, check ook het initiatief op JIJ & OverijsselDownloads

Milieu en duurzaamheid Energie Evenementen Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 04-08-2016