Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

TERUGKIJKEN - Zondag 6 maart 2016 Pop-Up Show in Hedon

Willem Alkema's muzikale talkshow Pop-up show terug in Hedon!

De Pop-Up Show is een vrolijke talkshow vol muzikale uitspattingen in de stijl van bijvoorbeeld Jools Holland. Presentator Willem Alkema neemt je mee naar een muzikale speeltuin waarbij je het gevoel krijgt dat je net een televisie uitzending bent binnengewandeld.

De Pop-Up Show van zondag 6 maart zat dan ook bomvol bijzondere items. Zo werden de kersverse nieuwe Hedon Beurs bands aan het publiek voorgesteld. Dit zijn acts waarvan Hedon vindt dat ze net een beetje extra steun verdienen om bijvoorbeeld die laatste stap richting het grote publiek te kunnen maken. Komend jaar zijn dit het vijfkoppige Tracey Silhouette (denk: Ben Howard, Mumford & Suns, U2 en Angus & Julia Stone) en de energieke garagerockband Magnetic Spacemen, geïnspireerd door bands als The Hives, Ramones, Nirvana en The Who.

We hadden daarnaast Rico (je weet wel, die van o.a. Rico & Sticks) weten te strikken om iets te komen vertellen over het succes van #OpgezwolleTotNu. Chris Hordijk, van o.a. The Voice of Holland, kwam praten over zijn nieuwe EP en liet hier uiteraard ook wat van horen. Tot slot releast Aïrto deze week zijn single welke hij maakte in samenwerking met een wereldberoemde DJ. Wie dat is en hoe dat tot stand is gekomen hebben we natuurlijk aan hem gevraagd.

Terugkijken
Kun je niet aanwezig zijn? Het leuke van dit alles is dat de Pop-up Show is opgenomen. Je kunt dus, vanuit je luie stoel thuis, de show terugkijken (nog eventjes geduld). Dit is verzorgd door studenten van Deltion College en Landstede.

Meer info:
https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/3934/pop-up-show-Downloads

Kunst en Cultuur
Laatst bewerkt op: 04-08-2016