Start initiatief

Yoga Glow in the dark’ met klankschaalconcert

Terug naar

Terug naar
Lovers

In het kader van Earth Hour houdt Gerreke van den Bosch van Yoga Deventer samen met klankschaaltherapeut Gerard Somer een ‘Yoga Glow in the Dark evenement’.

Aan de yoga- en klankschaalsessie welke plaatsvindt in de tempel van de Vrijmetselaars aan de Rijkmanstraat 10 is een goed doel verbonden.

De entreeprijs van 10 euro komt geheel ten goede aan de Tara Foundation die hulp verleent aan Tibetaanse vluchtelingen en kinderen in nood in de kloosters in Nepal en India.

Bestuurslid Gerreke van den Bosch: ,,Met onze actie willen wij geld generen voor het Gaden Jangtse klooster in Zuid India. Er is dringend hulp nodig voor algemeen levensonderhoud, voedsel en gezondheidszorg. Er leven veel gedumpte kinderen in het klooster, sommigen overlijden aan Hepatitis-B. Wij donoren ons geld aan het Noodfonds Hepatitis-B in de hoop dat de ernstig zieken kans hebben om te overleven. Van het geld kunnen zij medicijnen kopen die anders voor hen onbetaalbaar zijn met als gevolg dat zij sterven.”

De bijeenkomst op zaterdagavond 27 februari begint om 20.00 uur met een yogasessie. Daarna volgt een mini klankschalenconcert. Gasten die alleen het concert willen bijwonen zijn vanaf 21.00 uur welkom. Het concert begint om 21.15 uur.

De kosten zijn 10 euro. Opgave vooraf is, in verband met de beperkte ruimte, een vereiste en kan via info@yogadeventer.nl

Meer informatie vind je op: www.yogadeventer.nlDownloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 18-11-2019 6:45

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief