Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Vrijdag 27 november 2015
Hack of a party.

{{ activeItem }}

Hack of a party.

boerdam. is jarig en trakteert jou in Hedon Zwolle op een oor- en oogstrelende analoge party om 10 jaar digital happiness te vieren! Singer-songwriter Case Mayfield begint, en de Paceshifters, Dudettes en The Hangin' DJ's blazen het dak eraf.

Case Mayfield
Singer-songwriter Case Mayfield wil de onechtheid en de valse zelfverzekerdheid van de mensheid ontmaskeren. Daarvoor heeft hij twee wapens: aan de ene kant de donkere, soms sinistere, soms melancholische liedjes en aan de andere kant humor. Flauwe, platte humor.

Case Mayfield

Case Mayfield

Dudettes
Deze rockformatie uit Groningen tourde onder andere met Triggerfinger en stond in het voorprogramma van Skunk Anansie, Golden Earring, MOKE en Rigby. Zij zijn in 2013 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Dudettes

Dudettes

Paceshifters
"If the future of Dutch Rock n Roll is in the hands of Paceshifters, it's in safe hands!" aldus de frontman van Therapy? Ze stonden al op Paaspop, Pinkpop en Zwarte Cross, speelden in het voorprogramma van Therapy?, Queens of the Stone Age en Triggerfinger en ze hebben voor deze avond beloofd het dak er van af te blazen…

Paceshifters

Paceshifters

The Hanging DJ’s
Een hutspot van muzikale herkenning & voetjes van de vloer. Erik Tichelaar & Roel Idema draaien alternatieve, bekende en obscure liedjes uit ouders platenkast tot aan hedendaags indiepop/rock.

The Hanging DJ’s

The Hanging DJ’s

Bram Bogaerts
Bram is ontwerper, visueel kunstenaar en creative coder. Een terugkerend thema in zijn werk is het zichtbaar maken van het onzichtbare: processen, systemen, gedachten en verhalen die normaliter niet te doorgronden zijn. Als toeschouwer word je één met zijn werk.

Bram Bogaerts (Tactile, 2014)

Bram Bogaerts (Tactile, 2014)

Visuals
James Lost & Wieger Steenhuis verzorgen live visuals en videodecor in de zaal.

It’s gonna be a hack of a party!

#hackofaparty

(Boerdam heeft ter ere van hun 10-jarig bestaan vanavond de sleutel van de grote zaal gekregen, zodat zij a Hack of a party kunnen neerzetten voor Zwolle!)Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016