Start initiatief

Editie november 2015

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Ruimte

Ruimte, een thema waar je van alles onder kunt scharen. De prachtige ruimte die het Overijsselse landschap biedt, de ruimte die mensen ervaren om zelf aan de slag te gaan, de ruimte die helaas ontstaat in lege kantoren en op bedrijventerreinen. Of de ruimte die het bedrijfsleven biedt aan studenten.

Terwijl ik voor deze editie schrijf, ervaar ik de ruimte in mijn hoofd helaas minder. Want met de veelheid aan informatie over leegstand en twee interessante gesprekken met enthousiaste ondernemers, zit ik vast. Een writers block... Je wilt alle informatie delen, de mensen niet te kort doen, én je kunt maar een fractie daarvan op papier kwijt. Het hoort bij het vak en naarmate de deadline nadert, komt gelukkig de ruimte om te schrijven weer.

Ik hoop dat je het magazine met plezier leest en dat je zo een kijkje achter de schermen bij de provincie krijgt. Wil je meer informatie over bepaalde onderwerpen die in het magazine staan? Kijk eens op de website www.overijssel.nl of mail/schrijf de redactie.

Bertine Westebring-LindeboomDownloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Sociale ontmoeting en sport Fysieke voorzieningen Zorg, burenhulp en veiligheid Kunst en Cultuur Evenementen Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding Wonen
Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Denk mee over de volgende editie

Suggestie / Artikel

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 17-09-2019 18:22

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief