Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Ruimte

Ruimte, een thema waar je van alles onder kunt scharen. De prachtige ruimte die het Overijsselse landschap biedt, de ruimte die mensen ervaren om zelf aan de slag te gaan, de ruimte die helaas ontstaat in lege kantoren en op bedrijventerreinen. Of de ruimte die het bedrijfsleven biedt aan studenten.

Terwijl ik voor deze editie schrijf, ervaar ik de ruimte in mijn hoofd helaas minder. Want met de veelheid aan informatie over leegstand en twee interessante gesprekken met enthousiaste ondernemers, zit ik vast. Een writers block... Je wilt alle informatie delen, de mensen niet te kort doen, én je kunt maar een fractie daarvan op papier kwijt. Het hoort bij het vak en naarmate de deadline nadert, komt gelukkig de ruimte om te schrijven weer.

Ik hoop dat je het magazine met plezier leest en dat je zo een kijkje achter de schermen bij de provincie krijgt. Wil je meer informatie over bepaalde onderwerpen die in het magazine staan? Kijk eens op de website www.overijssel.nl of mail/schrijf de redactie.

Bertine Westebring-LindeboomDownloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Sociale ontmoeting en sport Fysieke voorzieningen Zorg, burenhulp en veiligheid Kunst en Cultuur Evenementen Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding Wonen
Laatst bewerkt op: 04-08-2016