Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Nieuwe mobiliteit in Overijssel Zwolle deelt auto's

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Autodelen scheelt kosten en levert veel op: voor jou, de deelnemers en je omgeving. Dit concept gaat er van uit dat je auto deelt met je buren, vrienden, familie en kennissen. Mensen die je kent en aan wie je de auto toevertrouwt.

Om een deelgroep te vormen heb je minimaal één deelauto en twee personen nodig. Maar je kan ook meer auto's met meer personen delen. Je vormt een deelgroep via deze site. Als auto-eigenaar meld je je auto aan. Heb je geen auto, dan registreer je je gratis als deelnemer. Een auto-eigenaar kan je dan als deelnemer toevoegen aan zijn of haar deelauto(groep).

Ga naar de pagina Reserveren om een auto van jouw groep te reserveren. Je kunt de reservering tot een half uur vooruit nog aanpassen, voor zover de andere reserveringen dat toelaten natuurlijk. Hierbij houd je zoveel mogelijk rekening met de wensen van de andere deelnemers en de voor de deelauto geldende overeenkomst.

Op de website worden alle kilometers en declaraties van het autodelen bijgehouden. Hieruit destilleert de website de werkelijke kosten per kilometer. Alle kosten worden per kilometer aan deelnemers doorbelast en verrekend met de ingediende declaraties.

Voor meer informatie kijk op www.zwolle.deeltautos.nl.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016