Start initiatief

Isala Publieksacademie maandag 9 november 2015 TERUGKIJKEN - Rug- en nekhernia

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Wat zijn de symptomen?
Lage rugpijn, scherpe pijn in de arm, krachtverlies of een doof of prikkelend gevoel. Een kleine greep uit de klachten van patiënten die kunnen wijzen op een rug- of nekhernia. Maar wat valt er aan te doen? De impact op het dagelijks functioneren kan flink zijn. Denk maar aan werk, hobby’s en de thuissituatie. Een groot misverstand is dat herniaklachten automatisch leiden tot een operatie. Er zijn meer mogelijkheden. Soms is niets doen ook een optie. En als je dan toch geopereerd wordt, welke technieken zijn er dan?

Publieksacademie
De Publieksacademie is een initiatief van Isala. Het zijn laagdrempelige lezingen over allerlei zorgthema’s, besproken door artsen en medewerkers van Isala die weten waar ze over praten én die weten hoe ze een verhaal moeten brengen.

Sprekers
De sprekers op deze avond waren neuroloog Jeroen Trip en neurochirurgen Martin Podlogar en Dharmin Nanda. Trip werkt als neuroloog in Isala Diaconessenhuis en werkt nauw samen met de neurologen en neurochirurgen in Zwolle. Beide neurochirurgen werken in Isala in Zwolle. Nanda houdt daarnaast spreekuur in Isala Diaconessenhuis. De neurochirurgen van Isala bieden zorg aan mensen die wonen in een gebied dat zich uitstrekt van Lelystad tot Apeldoorn en van Harderwijk tot Hardenberg. Hersenchirurgie, vasculaire chirurgie en wervelkolomchirurgie worden in volle omvang beoefend.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Reageer

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 18-07-2019 23:46

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief