Start initiatief

Verbinden, versterken, vernieuwen Begroting 2016

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:

De begroting van 2016 is de eerste begroting van het nieuwe Overijsselse bestuur. De begroting is een door- vertaling van het coalitieakkoord ‘Overijssel Werkt!’.

Waarin wordt geïnvesteerd?
Met de begroting, die een omvang van € 431 miljoen heeft, laat het bestuur zien welke ambities zij deze coalitieperiode heeft en wat zij wil presenteren in 2016. Het doel is bij te dragen aan een goede woon-, werk- en leefomgeving voor inwoners van Overijssel. In de infographic hieronder zie je hoeveel geld er volgend jaar aan ieder thema besteed wordt en waar dit geld vandaan komt.

Begroting 2016

Begroting 2016
Afbeelding

Wanneer definitief?
Voordat de begroting definitief is, vergadert Provinciale Staten erover. Zij kunnen moties (bijvoorbeeld wensen of verzoeken) en amendementen (voorstellen voor een tekstuele wijziging) indienen. Het besluit van Provinciale Staten over de Begroting 2016 vind je vanaf 12 november 2016 in het stateninformatiesysteem (SIS) op de website van de provincie Overijssel.

Digitaal
Voor het eerst verschijnt de provinciale begroting niet op papier, maar volledig digitaal. Toegankelijk voor iedere inwoner. Wil je de begroting 2016 inzien? Kijk dan op http://begroting.overijssel.nl.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 17-08-2019 23:37

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief