Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Crowdfunding De BRITTEN CD 2015 met BERNADETA ASTARI

Lovers

Help ons deze droom waar te maken: Dit wordt onze 7e CD! ´Het Britten´ speelt ´Les Illuminations´ van Benjamin Britten met de fantastische sopraan Bernadeta Astari.

Dit jaar speelt het Britten Jeugd Strijkorkest o.l.v. dirigent Loes Visser (www.hetbritten.nl) muziek van de naamgever Benjamin Britten. Samen met de jonge sprankelende sopraan Bernadeta Astari, winnaar van de Dutch Classical Talent Award 2012, zijn prachtige opnames gemaakt van Britten´s 'Les Illuminations! Verder zijn er heel mooie opnames gemaakt van het Adagio van Barber, de Pavane van de Nederlandse componist Arne Werkman (een première in de versie voor altviool en strijkorkest) en Kol Nidrei van Bruch. De solisten in deze twee laatste composities zijn Jeltje Quirijnen (altviool) en het grote cellotalent Jan Oppelaar (cello), beiden prijswinnaars van het Britten Concours 2015. Als slotstuk hebben we gekozen voor de energieke Palladio van Karl Jenkins. Deze opnames willen we graag uitbrengen op CD.

Waarom deze CD....

We vinden het belangrijk dat we deze CD uitbrengen omdat we deze prachtige muziek aan een zo breed mogelijk publiek willen laten horen. We willen ook graag laten horen waartoe het Britten Jeugd Strijkorkest in staat is. Fris musiceren, met passie en kwaliteit, en met geweldige solisten. Eerdere CD's kregen lovende kritieken van de professionele pers. De opnames voor de CD 2015 zijn heel mooi geworden! We zijn er van overtuigd dat veel mensen enorm zullen genieten van deze CD.

Waarom doneren....

Om de CD te laten maken en uit te brengen hebben we extra financiering nodig. Deze financiering willen we realiseren met dit crowdfunding project. We bieden als tegenprestatie natuurlijk de nieuwe CD aan en andere leuke tegenprestaties die met het Britten Jeugd Strijkorkest te maken hebben. Help ons deze droom waar te maken: Het Britten speelt Britten op CD!

Doneer nu!Downloads

Kunst en Cultuur
Laatst bewerkt op: 04-08-2016

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

    EUR 5000,-

    via voor de kunst.