Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

1 oktober 20.00 uur in Hengelo Stadscafé Spontane Stad

Onderdeel van:

Onderdeel van:
Lovers

Op donderdag 1 oktober om 20.00 uur staat tijdens het tweede Stadscafé ‘De Spontane Stad’ de toekomstbestendige binnenstad van Hengelo centraal.

GameChangen
Na vijf vlotte pitches door Marcel Elferink (Gemeente Hengelo), Maarten Vonk (Rabobank), Harry Rupert (Welbions), Stephanie ter Borg (Saxion) en Joram Wortman (Provincie Overijssel) gaan we GameChangen. Dat betekent samen aan de slag met de pitchers om hen te helpen met de stevige uitdagingen waar zij momenteel in de binnenstad van Hengelo mee te dealen hebben.

Samen mobiliseren van kracht!
Wij geloven dat de toekomstbestendige binnenstad niet alleen een kwestie is van leegstand vullen en straatstenen leggen, maar ook van reuring en beweging. Een beweging die gemobiliseerd wordt door de gezamenlijke partijen, om initiatieven in de binnenstad mogelijk te maken. De binnenstad moet het hart van de gemeenschap zijn, een bruisende kern, zeker nu blijkt dat ook in Overijssel steeds meer inwoners naar de stad trekken.

We willen met dit Stadscafé de Spontane Stad, samen georganiseerd door Provincie Overijssel, TriMotion, de Pilot Spontane Binnenstad Twente, Netwerkstad Twente, Saxion en Gemeente Hengelo, u inspireren om samen de urgente lokale uitdagingen op te pakken. Er staat veel in de steigers en dit Stadscafé is het startsein om hiermee los te gaan.

Je bent van harte welkom op 1 oktober om 20.00 uur in de bibliotheek van Hengelo om mee te doen!

Aanvang: 20:00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur
Toegang: gratis, aanmelden niet nodig
Locatie: Bibliotheek Hengelo, Beursstraat 34, HengeloDownloads

Milieu en duurzaamheid Kunst en Cultuur Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 04-08-2016

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

    Kom jij ook?