Start initiatief

Shantyfestival Shantyfestival in Rijssen

Voor de vierde keer organiseert het Shantykoor De Leesanghers uit Enter weer een Shantyfestival in het centrum van Rijssen.

De organisatoren hebben weer een 6-tal bekende en zeer aansprekende Shantykoren uitgenodigd, om er op zaterdagmiddag 19 september tussen 14.00 en 18.00 uur opnieuw een onvergetelijk gebeuren van te maken.

Wat dacht u van Die Reggheshangers uit Nijverdal, de Zingende Padden uit Wapenveld; het Kamper Schokkerkoor uit Kampen; de Oostvaarders uit Almelo; Shantykoor Riessen uit Rijssen; en natuurlijk Shantykoor de Leesanghers uit ENTER, die allen een garantie zijn voor succes.

De Shanty- en Zeemansliederen zullen in het gehele centrum van Rijssen weer voor een gezellige en muzikale stemming zorgen. Er wordt opgetreden op een 3-tal podia het Schild, de Hoge Wal en het Europaplein

Op het Europaplein worden meerdere randactiviteiten georganiseerd; zo is de Folklore groep Rijssen volop aanwezig, staat een nieuwe ballonact op het programma, zullen de spelersbussen van FC Twente er staan, verzorgen diverse Rijssense autobedrijven een Autoshow, etc.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 22-09-2019 8:32

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief