Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Shantyfestival Shantyfestival in Rijssen

Voor de vierde keer organiseert het Shantykoor De Leesanghers uit Enter weer een Shantyfestival in het centrum van Rijssen.

De organisatoren hebben weer een 6-tal bekende en zeer aansprekende Shantykoren uitgenodigd, om er op zaterdagmiddag 19 september tussen 14.00 en 18.00 uur opnieuw een onvergetelijk gebeuren van te maken.

Wat dacht u van Die Reggheshangers uit Nijverdal, de Zingende Padden uit Wapenveld; het Kamper Schokkerkoor uit Kampen; de Oostvaarders uit Almelo; Shantykoor Riessen uit Rijssen; en natuurlijk Shantykoor de Leesanghers uit ENTER, die allen een garantie zijn voor succes.

De Shanty- en Zeemansliederen zullen in het gehele centrum van Rijssen weer voor een gezellige en muzikale stemming zorgen. Er wordt opgetreden op een 3-tal podia het Schild, de Hoge Wal en het Europaplein

Op het Europaplein worden meerdere randactiviteiten georganiseerd; zo is de Folklore groep Rijssen volop aanwezig, staat een nieuwe ballonact op het programma, zullen de spelersbussen van FC Twente er staan, verzorgen diverse Rijssense autobedrijven een Autoshow, etc.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016