Start initiatief

H-a-h juni 2015 Jij bepaalt!

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Waar komt eerste bio-energiebuurt?

Heb jij de ambitie om met je buurt, dorp of gemeenschap samen aan de slag te gaan om de eerste bioenergiebuurt van Overijssel te worden? Doe dan mee! Ga de uitdaging aan om je buurt te verwarmen met lokale bio-energie, uit bijvoorbeeld hout, biogas of bermgras.

Hoe werkt het?

Ontwikkel samen met andere bewoners, ondernemers en je gemeente een stappenplan waarmee je laat zien hoe je de buurt in een bio-energiebuurt gaat veranderen. Presenteer dit plan tijden de Bio-Energy Pitch. Deze pitch vindt plaats op 19 november 2015. Het initiatief met het beste stappenplan ontvangt steun van de provincie Overijssel in de vorm van een ontwikkelbudget, de inhuur van deskundige begeleiding en inzet van kennis en netwerken van de provincie. Meer informatie over de pitch en over bio-energie vind je op www.overijssel.nl/bioenergiebuurt.

Meld je voor 8 juli aan

Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht bij Marlous Goeman van Stichting Natuur en Milieu Overijssel (NMO), e-mail: goeman@natuurenmilieuoverijssel.nl of telefoonnummer (038) 425 09 66.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 21-11-2019 19:56

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief