Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Raad voor de Rechtspraak Word Rechtspraak Reporter!

Onderdeel van:

Onderdeel van:
Lovers

Ben jij minimaal 15 jaar en maximaal 20 jaar? Blog of vlog je graag? Ben je enthousiast en weet je andere jongeren te motiveren? Kun je zelfstandig werken en neem je initiatief? Dan ben jij de Rechtspraak Reporter die we zoeken!

Wij zijn op zoek naar tien jongeren die de Rechtspraak kunnen vertalen naar de belevingswereld van jongeren in beeld en/of tekst.

Minimaal twee keer per maand maak jij een kort verslag van een ontmoeting, een rechtszaak, een actueel item of een evenement.
Dit betreft een vrijwillige functie, maar wij bieden jou een ervaringsplek die geweldig staat op je CV, interessante trainingen, zelfstandig werken in een leuk team, ontmoetingen met onder andere rechters, het bezoeken van rechtszaken en evenementen, een kijkje achter de schermen van de rechtspraak en veel meer.

Tijdsinvestering: gemiddeld 4 uur per week.
Alle trainingen worden je aangeboden en reiskosten worden vergoed.

Geïnteresseerd? Stuur een creatieve sollicitatie naar rechtspraakreporter@rechtspraak.nl en overtuig ons er van dat jij een Rechtspraak Reporter bent. Gebruik je favoriete communicatiemiddel, maak bijvoorbeeld een filmpje of schrijf een blog.
Reageer voor 1 juli 2015. Sollicitatiegesprekken zijn de 2e en 4e week van juli.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016