Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Isala
Publieksacademie

{{ activeItem }}

Publieksacademie

Lovers

Isala organiseert maandelijks een toegankelijk theatercollege in Schouwburg Odeon over veel voorkomende ziektes, de nieuwste behandelmethodes en onderzoek.

Over de Publieksacademie
Een betekenisvolle rol spelen op een cruciaal moment in het leven van de patiënt en zijn naasten, zo luidt de missie van Isala. Een mooi streven, maar hoe doe je dat in de praktijk? Niet alleen door in het ziekenhuis patiënten te behandelen, maar ook door kennis en ervaring te delen buiten het ziekenhuis. Daarom verzorgt Isala de Publieksacademie: laagdrempelige lezingen over veel voorkomende ziektes en aandoeningen, innovaties en onderzoek. Dit jaar kunt u nog een aantal lezingen bezoeken:

Live meekijken?
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar het theater te komen, dan kan de lezing tijdens de avond ook gevolgd worden op deze pagina via de livestream. Via Twitter #IPA15 kunt u ook uw vraag insturen, die tijdens de vragenronde behandeld wordt.

Lezing terugzien
Na elke avond verschijnt er een filmpje van de lezing op deze site zodat u de lezing ook nog terug kunt zien. Ook vindt u per avond de vragen met antwoorden die tijdens de vragenronde niet meer behandeld konden worden.

Voor wie?
De lezingen zijn geschikt voor iedereen.

Het programma ziet er als volgt uit:
19.00 uur Zaal open
19.30 uur ​Begin lezing
21.30 uur ​AfsluitingDownloads

Video
Laatst bewerkt op: 04-08-2016