Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

livestream 6 juni vanaf 16:00
Stone Rock festival 6 juni LIVE

{{ activeItem }}

Stone Rock festival 6 juni LIVE

Lovers

Stone Rock Festival is hét muziekfestival waar je 'Mighty Fine' kunt genieten van de beste rock optredens met veel show, verschillende andere muziekstijlen en 'Bad Ass' lekker eten.

Rock hard 'n have a great day!

Kun JIJ er niet bij zijn, maar wil je toch genieten van de beste rock, kijk dan 6 juni vanaf 16:00 hier LIVE mee!


GENERAL MIDNIGHT

Deze mannen groeven hun eigen studio uit, vonden daarbij een mensenschedel, en maakten vervolgens een ijzersterke plaat. General Midnight vertelt het verhaal over wat zich na middernacht afspeelt. Gevarieerd, geraffineerd, en geïnspireerd door de wolken boven Seattle en de woestijn van Californië.

THE INDIEN

In 2015 zal The Indien regelmatig van zich laten horen met nieuwe muziek en veelvuldig te zien zijn op de Nederlandse podia waaronder die van Stone Rock!

DE RAGGENDE MANNE

Eigenlijk zou het eenmalig zijn. Een reünie optreden van De Raggende Manne in de Melkweg. Maar op 10 april 2013 begon het opeens allemaal weer te fikken. Daar stonden ze weer. Met een onvoorspelbare, snoeiharde, avontuurlijke muzikale ontlading.
Alsof er niets veranderd was. Zonder vooropgezet plan om een doorstart te maken.
Toch hebben De Raggende Manne besloten om 2014 te gebruiken om hun kunstje nog een paar keer te flikken.

MANDRAKE’S MONSTER

Het doel van ieder optreden: het publiek een avond bezorgen die ze nooit meer zullen vergeten! Zorg dat je vroeg aanwezig bent en vooraan staat wanneer Mandrake’s Monster haar zinderende riffs over de Zwevende Kei blaast!

NAVARONE

Na een overtuigende show op de Grote Markt in Groningen tijdens Eurosonic Air, volgde in 2014 een flink aantal festivals, een Duitse tour en als klap op de vuurpijl een notering in de eindlijst van 3FM’s Serious Request met het nummer ‘Leave’.

DE STAAT

De Staat is en blijft aan de hand. Begonnen in 2009 met hun knaldebuut “Wait for Evolution” stond de band daarna in korte tijd al op de grotere podia en festivals zoals Lowlands en Pinkpop, maar ook internationaal op festivals als Sziget en Glastonbury. 2015 leek aanvankelijk een rustig jaartje te worden, maar hun EP Vinticious Versions met de underground hiphop-hit “Input Source Select” werd zo goed opgepakt, dat de band er in 2015 alweer een uitverkochte tour en een 3FM Award nominatie voor “Beste Artiest Rock” bij heeft. Vinticious Versions was een tussendoortje en die tour is klaar – voor de komende festivals speelt De Staat hun set weer gewoon zoals we die kennen. Luid en duidelijk!

DE ROOIE NEGER

Van Schlager tot Slayer!

Wat een geniale deejay. De NEGER weet van elk feest een PARTAAAAYYYY te maken, de man draait HIT na HIT na HIT, hij kent ieder genre als z’n eigen broekzak, hij kijkt naar het publiek en geeft ze wat ze nodig hebben. “U heeft zin in een dansje? Dan draait de NEGER een fijne Eurohouse classic voor u.” ” U wilt graag headbangen? Geen probleem, SLAYER staat al scherp”. “Ah, meneer houdt van meezingen, komt dat even goed uit, “Come on ca va” van de SHORTS ligt al op de platenspeler”.

Voor meer informatie ga naar www.stonerock.nl

Partners

De Stentor, Poppunt Overijssel, Hedon, Marketing Oost, 3voor12, Pinguin Radio, rtvOostDownloads

Onze favorieten Video
Laatst bewerkt op: 04-08-2016