Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

H-a-h februari 2015 Toeristische prijzenregen in Overijssel

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Toeristische prijzenregen in Overijssel

De Overijsselse toeristische sector doet het goed! Erfgoed Bossem uit Lattrop won met met haar project ‘Verbindend Erfgoed’ de Vakantiebeurs Award in de categorie Familie en Kinderen. Een week later regende het prijzen tijdens het Campinggala van KCK en de ANWB.

Vakantiebeurs Award Verbindend Erfgoed

Verbindend Erfgoed is een project dat de familie Rerink samen met Natuurmonumenten uitvoert. Erfgoed Bossem organiseert originele natuurgerichte activiteiten voor het hele gezin: een waterbeestjes gezinsexcursie, leerzame experimenten over natuurvlees en avondwandelingen waarbij je op zoek gaat naar uilen en vleermuizen.

Campinggala

Camping De Koeksebelt in Ommen is verkozen tot de camping van het jaar in de categorie Mooiste Verhuuraccommodaties. Attractiepark Slagharen heeft de Pretpark VakantieAward gewonnen. Deze Award van de Kidsvakantiegids is een publieksprijs. Ruim vijfduizend kinderen en ouders brachten hiervoor hun stem uit. Het aantal Best-campings in Overijssel is uitgebreid met één bedrijf. Aan de ongekend hoge score van 10 is Camping Molenhof in Reutum als elfde bedrijf toegevoegd. Overijssel steekt hiermee met kop en schouders boven de andere provincies uit. Na Overijssel met 11 volgen Gelderland met 7, Noord Holland met 4 en Zeeland en Limburg met elk 3 Best Campings.

Resultaat inspanning

Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie, Energie en Innovatie:

Deze prijzen en awards zijn het resultaat van jarenlange inspanningen door de betrokken ondernemers om hun bedrijf op een hoger niveau te krijgen. Deze erkenningen zijn van groot belang voor de ontwikkelkansen van deze bedrijven. Met uitzondering van Slagharen, zijn alle genoemde projecten door provincie Overijssel ondersteund. vanuit de PMPC-subsidieregeling. Met deze regeling ondersteunt de provincie de ontwikkeling en realisatie van toeristische projecten op het gebied van de drie thema’s plezier varen, puur genieten en cultuur parels. Samenwerking staat hierbij centraal.

PMPC staat voor Produkt-Markt-Partner-Combinaties. Kijk voor meer informatie op overijssel.nl/pmpc.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016