Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

In gesprek met een Overijsselse bestuurder?

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Heb jij een innovatie idee, een oplossing voor een probleem of een vraag die je met de provincie wilt delen? Stap dan in bij één van de Overijsselse bestuurders. De Commissaris van de Koning of één van de gedeputeerden houden graag een plekje voor je vrij tijdens hun dienstreizen door Overijssel!

Rijd mee met de bestuurder

‘Rijd mee met de bestuurder’ is een initiatief van de Jongerenraad Overijssel om je stem te laten horen. Het is een unieke kans om een één op één gesprek te voeren met de bestuurders van Overijssel. Het afgelopen jaar gingen verschillende Overijsselaars je al voor.

Aanrader

Eén van hen is Antje Kingma. Zij reed mee met gedeputeerde Bert Boerman. Antje: “De rit was buitengewoon leuk en boeiend. Het is echt een aanrader voor iedere inwoner van Overijssel: de provincie doet meer dan je denkt en je krijgt een idee van hoe dat dan gedaan wordt.” Je kunt alles wat je te binnen schiet vragen. Denk aan de vragen die je hebt over duurzaamheid, de mogelijkheden voor het organiseren van een festival en wat de werkzaamheden van een provinciebestuurder zijn.

Meld je aan

Wil jij in gesprek met één van de bestuurders van de provincie Overijssel? Meld je voor aan via www.overijssel.nl/rijdmeeDownloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016