Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Wat doe JIJ op 5 mei? Bevrijdingsfestival Overijssel 2015

Media {{draggableItems.length}}

Lovers

Wil je het festival opnieuw beleven? Dat kan!

Kijk nu terug!

Gelukkig hebben de we foto's nog.

De foto's staan online!


Vraag vrij op 5 mei!

Voel JIJ de vrijheid om de wereld 'n tikkie mooier te maken? Niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander? Laten we van 5 mei dan een nationale vrije dag maken! Elk jaar.
Doe je mee?

Dubbel feest!

Dat 2015 een bijzonder jaar is voor Bevrijdingsfestival Overijssel is wel duidelijk. Naast 70 jaar bevrijding, vieren we het 25-jarige jubileum van Bevrijdingsfestival Overijssel!

Droom je eventjes mee tijdens de trailer van Bevrijdingsfestival Overijssel?

Dit jaar is 5 mei 2015 ook nog eens een officiƫle nationale feestdag! Kortom; redenen genoeg om je vrijheid te komen vieren want het wordt een hele speciale editie.

Meld je ook meteen aan bij het Facebook event!

Ambassadeurs van de Vrijheid

MainStreet, Caro Emerald, Dotan en Jett Rebel zijn dit jaar de Ambassadeurs van de Vrijheid. Zij vliegen op 5 mei het land door.
Boyband MainStreet komt Zwolle verblijden met een bezoek. Richt je hoofd dus omhoog bij het geluid van een helikopter, dan is MainStreet in aantocht.
Naast een muzikale bijdrage, roepen de Ambassadeurs op om stil te staan bij vrijheid en onvrijheid in Nederland en andere delen van de wereld waar vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Lobi Da Basi

Onze Zwolse trots Typhoon is de hekkensluiter van deze jubileumeditie. Hij won afgelopen jaar een 3voor12 Award, was samen met zijn band kind aan huis bij De Wereld Draait Door en is hij genomineerd voor de Talentprijs Overijssel. Samen met Jij & Overijssel en The Young Ones starte hij een Hardkoor Mannenkoor

Kom in de stemming en leer de liedjes van alle artiesten alvast uit je hoofd:Downloads

Onze favorieten Webcasts Video
Laatst bewerkt op: 04-08-2016