Start initiatief

Tijdens de Zeefsessies Creatieve verslaggevers

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Tijdens Cultuurcongres Overijssel 2015 traden vijf kunstenaars op als creatieve verslaggevers. De opbrengst kunt u hieronder downloaden. Het gaat om de bijdragen van:

Thijs Kemperink (cabaretier)

Deze rasechte Tukker heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een cabaretier die overal in de vaderlandse theaters zijn programma ‘Gas D'r Op’ speelt en daarnaast met André Manuel en Ernest Beuving cultuurhuizen en bruine cafés aandoet met het collectief ‘Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers’. Als stand-up comedian is Kemperink de drijvende kracht achter de Comedy Express.

Sticks (rapper)

Sticks begon met rappen in 1995, altijd met drang naar perfectionisme en vernieuwing. Maakte sinds die tijd albums met Opgezwolle, Opgeduveld, Kubus, Fakkelbrigade en A.R.T. Met de rappers Jiggy Djé en Winne, en de producer Dr. Moon heeft Sticks daarnaast de krachten gebundeld in Great Minds.

Ellen Deckwitz (dichter)

Ellen studeerde Nederlands in Groningen en voltooide daarnaast een Research Master of Science in de Literatuur- en Cultuurwetenschap. Sinds 2000 is Ellen actief als dichter. Ze won vele Poetry Slams zoals het NK Poetryslam in 2009. Ellen staat vaak op festivals, werkt mee aan literaire tijdschriften en publiceerde o.m. de dichtbundels ‘De steen vreest mij’ en ‘Hoi feest’.

Maarten de Vries (illustrator)

Conceptdenker, ontwerper, tekenaar en illustrator. Maakt eigen werk maar vooral veel illustraties en cartoons in opdracht. Voor campagnes, magazines, boeken, games en meer. Voor de band The Information uit Zwolle heeft Maarten het artwork voor de single en de cd geillustreerd.

Sylvia Lisinenko (illustrator)

Visualiseert elk idee en gevoel met behulp van illustraties, animaties, (wand)schildering en (Prezi-)presentaties. Lezingen en boodschappen zet ze hiermee op een originele manier kracht bij. Sylvia heeft veel ervaring met het live verbeelden van bijeenkomsten.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Reageer

Spreker

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 20-11-2019 14:48

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief