Start initiatief

MMWA Mens- en Milieuvriendelijk Wonen Almelo

Lovers

Doel: het realiseren van een of meerdere woonprojecten Mens- en Milieuvriendelijk Wonen in Almelo voor alle leeftijdscategorieën op basis van leefstijl.

De vereniging Mens- en Milieuvriendelijk Wonen Almelo (MMWA) is op18 december 2014 opgericht met als doel een of meerdere woonprojecten in Almelo te realiseren bij voorkeur in het centrum, dichtbij voorzieningen.

Deelnemers aan het project moeten bereid zijn iets bij te dragen aan het geheel van het functioneren van mens- en milieuvriendelijk wonen.

De opzet is het bouwen van ca 30-35 appartementen voor zowel koop als huur en van diverse grootte en indeling. In het appartementencomplex worden gemeenschappelijke ruimtes opgenomen en een gemeenschappelijke binnentuin.

Een definitieve locatie is nog niet gekozen en hangt ook af van onderhandelingen over grondprijs en mogelijke ontwikkelaars.

Naast toekomstige bewoners zijn we op zoek naar pioniers, die het leuk vinden om samen met de initiatiefnemers een dergelijk woonproject van de grond te krijgen.

Belanstellenden kunnen contact opnemen met de vereniging:

e-mailadres: mrtrommel47@gmail.com

of mobiel: 06.50.555.732Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 16-06-2019 23:26

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief