Start initiatief

GREEN GRASS MUSIC FESTIVAL 22 AUGUSTUS 2015 IN WIJHE WORKSHOPS, OPTREDENS, WEBSITE, INSTUMNETENAANSCHAF, PR

ACTIVITEITEN OM NIEUWE FOLKMUZIEK MEER GESTALTE TE GEVEN, WORKSHOP VOOR KINDEREN EN AANSCHAF INSTRUMENTEN; PR, OOK IN DE VORM VAN MUZIEKOPTREDENS, MAAR OOK FLYERS, INFO-ARTIKELEN, OPBOUW WEBSITE; IN GANG ZETTEN VAN DE GREENGRASSBAND

Het Green Grass Music Festival

Wijhe, Landgoed De Gelder ,22 augustus 2015

Akoestisch muziekfestival om een nieuwe folksound neer te zetten en het gebruik van vele akoestische imuziekinstrumeneten te promoten.

Green Grass Music

Op het festival laten Cajun, Iers, Bluegrass, Oldtime en aanverwante akoestische muziekstijlen zich horen als ook nieuwe akoestische geluiden binnen deze stijlen en daarbuiten, met name geluiden uit de singer&songwriterscultuur.

Deze geluiden zoeken elkaar op en vermengen zich om zodoende een nieuwe akoestische folksound te ontwikkelen.

Dit doen zijn met de nieuwe en aloude akoestische folkinstrumenten als banjo, mandoline, mandola, fiddle, diverse fluiten, bodran, gitaar, dobro, accordeon, trekzak, constatina, uilleanpipe.

Op het festivaleen groot en klein podium met vele optredens uit de diverse stijlen uit de singer&songwriterscultuur, en uit de vermenging van de diverse geluiden. tevens een grote pickingparty, entertainmentmuziekonderwijs en workshops. Een kinderworkshop krijgt extra aandacht.

####Voor het festival zal de volgende voorbereiding plaatsvinden:

  • PR: opbouw website, flyers, optredens van de Greengrassband; infoartikelen; social media.
  • Kinderworkshop: muziekeducatie in de vorm van een kinderprogramma met muziek in Wijhe en de omliggende regio. Dit zal plaatsvinden tussen april en juni 2015. Zodoende ook kinderen kennis te laten makn met Green Grass Music.Ten behoeve daarvan en tbv de kinderworkshop op het festival aanschaf van instrumenten en uitvoering kinderprogramma door greengrass-eductieband


Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 28-05-2018 1:33

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief