Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Doe je mee aan de Pop-up Messiah?

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Nicolas Mansfield, directeur van de Nederlandse Reisopera kreeg in november een bijzondere opdracht van Jij & Overijssel: organiseer in 6 weken tijd een Pop-up Messiah met daarin allerlei inwoners van Overijssel. Hij gaat de uitdaging aan... maar daarbij heeft hij jouw hulp nodig!

Wat is de Pop-up Messiah?

Het doel is om in zes weken tijd een uitvoering van de Messiah met allerlei inwoners uit Overijssel op poten te zetten. Inwoners worden bijvoorbeeld op straat of via de sociale media benaderd om mee te doen aan dit unieke project. Met resultaat: kijk op hiervoor een aantal leuke fragmenten.

Houd je van zingen?

We zijn er nog niet. Heb jij zin in een creatief project? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken enthousiaste meezingers voor de Messiah. Doe je mee? Stuur een mail naar messiah@iglowmedia.nl.

Muzikanten opgelet!

Zit je bij een koor of orkest? Heb je een band? Of ben je straatmuzikant? Voer dan een stuk uit de Messiah op in jouw eigen muzikale stijl. Film een fragment van ongeveer één minuut (bijvoorbeeld met je mobiele telefoon) en mail deze korte video naar messiah@iglowmedia.nlNicolas Mansfield maakt vanuit de ingezonden video’s één geheel voor de officiële uitvoering op 18 december aanstaande.

Waar kan ik de Pop-up Messiah zien?

De uitvoering van deze bijzondere Messiah vindt op 18 december om 20.00 uur plaats in de Grote Kerk van Zwolle. De toegang is gratis. Na de uitvoering vind je (zo snel mogelijk) een compilatie van het geheel op www.jijenoverijssel.nl Van het hele project wordt een televisieprogramma gemaakt. Dit programma wordt bij verschillende lokale omroepen uitgezonden.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016