Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Huis aan huis december Op stedentrip in Overijssel

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Voor een heerlijke stedentrip, hoef je de provincie niet uit. En het vervoer is al geregeld, want de Vechtdallijnen brengen je weg en halen je ook weer op! Met de kortingsbonnen bezoek je nu heel voordelig de leukste restaurants, attracties, winkels en bijzondere plekken in de steden langs de Vechtdallijnen.

Met de trein

Met de Vechtdallijnen kom je langs de mooiste stukjes van Overijssel en Drenthe. De karakteristieke blauwe treinen rijden tussen Zwolle en Emmen en tussen Almelo en Mariƫnberg. De Vechtdallijnen rijden in opdracht van de provincie Overijssel, provincie Drenthe en de Regio Twente.

Korting in Ommen

Maak in december een stedentrip naar Ommen met het hele gezin. Ga mee met Anton de molenaar en krijg een rondleiding door Molen de Lelie. De kinderen mogen gratis mee. Daarna lekker spelen in het speelparadijs, of cupcakes maken met een flinke korting. Of kies je voor tijd voor jezelf? Ga dan voordelig naar de sauna, geniet van het stoombad en proef daarna bij de lekkerste wijnen samen met een vinoloog. Met de kortingscoupons en een geldig vervoersbewijs, ontdek je tot 31 december heel voordelig deze stad langs de Overijsselse Vecht.

Andere steden

Na Ommen volgt Zwolle, in december krijg je kortingsbonnen voor deze Hanzestad. In 2015 zijn Almelo en Emmen aan de beurt en kun je ook deze steden voordelig leren kennen. Ervaar zelf hoe mooi en sfeervol de steden zijn in de winter. De kortingsbonnen worden huis aan huis verspreid. Meer informatie over de Vechtdallijnen en over andere leuke acties.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016