Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Zonder JIJ geen Overijssel

Onderdeel van:

Onderdeel van:

De website jijenoverijssel.nl kan vanaf nu nog beter laten zien wat JIJ, als inwoner van Overijssel, voor goeie ideeën hebt voor onze provincie.

Online is JIJ & Overijssel een platform waar je plannen, goeie ideeën en initiatieven kan plaatsen, delen, bespreken en ontwikkelen met anderen. Het plan dat het meest bekeken of gedeeld wordt, of het initiatief waar het meest op gereageerd wordt, verschijnt automatisch het meest prominent in beeld. Zo zie je in één oogopslag wat er leeft in Overijssel.

Doen

Heb JIJ een goed idee of een leuk initiatief waar Overijssel beter van wordt? Deel het op het platform! Al meer dan 150 initiatiefnemers gingen je voor!

Denk aan een project in de natuur, of een idee voor een leegstaand gebouw, een initiatief op het gebied van zorg, vervoer of energie. Wat JIJ maar belangrijk vindt! Plaats je plan of idee op de website en inspireer anderen. Vind medestanders of experts die je verder kunnen helpen. Of leer van anderen hoe zij dingen voor elkaar krijgen.

Delen

Lees je iets dat je interessant vindt? Je deelt het met één druk op de knop! Zo breng je je vrienden, buurt, familie en kennissen op de hoogte van wat JIJ belangrijk vindt, en maak je misschien wel een nieuw netwerk van mensen die het met je eens zijn!

Nieuwsgierig?

Laat ons weten wat je ervan vindt!Downloads

Magazine
Laatst bewerkt op: 04-08-2016